TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár23500 Ft
VásárlásFoglalás

TEGYE MINDEN LÉPÉSÉT HASZNOSSÁ!

Tudja meg, hogyan végezzen el dolgokat kevesebb erőfeszítéssel, kevesebb stresszel és rövidebb idő alatt, hogy értékesebbé váljon és többet keressen.

A NAGY SEBESSÉGŰ SZÁMÍTÓGÉPEK és szupergyors kommunikációs vonalak világában az elavult adminisztrációs rendszerek nem működnek. Tehát hogyan tud lépést tartani? A gyorsabb berendezések lehetnek az egyik megoldás. De a gépek önmagukban nem jelentenek teljes választ. Minden gép mögött ott van egy valódi, élő személy. Minden sikeres vállalkozás vagy tevékenység mögött ott van valaki, aki legalább egy kicsit ismeri a szervezést és a tervezést.

Hatékony időgazdálkodás tanfolyam megmutatja Önnek, hogy hogyan lehet többet elvégezni kevesebb idő alatt a hatékonyság alapelveinek felhasználásával. Sok embernek fogalma sincs erről. Ez a tanfolyam megmutatja ennek a mikéntjét.

Ezen a tanfolyamon a következőket fogja megtanulni:

  • Miért dolgoznak némelyek keményen, és mégse végeznek el túl sok mindent, miközben mások többet érnek el sokkal kisebb erőfeszítéssel.
  • Mi okoz elvesztegetett időt Önnek a munkahelyén, és hogyan csökkentse felére a munkáját úgy, hogy mégis többet végez el kevesebb idő alatt.
  • Hogyan bontson le egy célt vagy tervet egyszerű, végrehajtható lépésekre, hogy könnyen elérhesse.

Ha ismeri ennek a tanfolyamnak az adatait és eszközeit, kétszer olyan gyorsan és fele annyi erőfeszítéssel lesz képes kezelni a munkáját. Kiküszöbölheti a stresszt, és több időt nyerhet magának mindazokra a dolgokra, amiket csinálni szeretne.

Ez a tanfolyam sokkal-sokkal többről szól, mint amit a neve sugall. Persze az ember határozottan megtanulhatja belőle, hogyan bánjon jobban az idejével. Meg is tettem. Ám a termelés útjában álló rengeteg más akadályt is képes vagyok kezelni bármely vállalkozásban vagy tevékenységben. Nagyon jó tanfolyam!” – R. S.

Nem számítottam rá, hogy ilyen sok hasznos információt találok ezen az időnk beosztásáról szóló tanfolyamon. Úgy érzem, azt tanultam meg, hogy hogyan irányítsam az egész életem. A tanfolyam rámutatott azokra a konkrét területekre, amelyeken korábban nehézségeim voltak, és megadta nekem az eszközöket ahhoz, hogy a jövőben sikeres legyek. Visszaadta az önbizalmam és a sikerre való képességem, de még a régi sikereimmel kapcsolatos büszkeségemet is.” E. K.

Milyen jó, egyszerű, hatásos tanfolyam – teljesen érthető. A gyakorlatok abban segítik az embert, hogy szembenézzen az élet különböző területeivel, és azonnal felhasználja az információt.” – D. S.

Ez a tanfolyam óriási. Benne voltak mindazok a fontos dolgok, amelyekre ténylegesen szükség van ahhoz, hogy eredményesen bánjunk az időnkkel. Nagyon jó volt – könnyen érthető, a gyakorlatok pedig az alkalmazást célozták.” M. M.