fbpx
+36 20 213 0350
info@onelemzes.hu

Kezdő könyvcsomag

Kezdő könyvcsomag AKCIÓ

Ebben a csomagban megtalál minden tudást és technikát, amelyre szüksége van ahhoz, hogy képes legyen megváltoztatni önmaga, a jelleme és az élete bármely vonatkozását.

A csomag most különleges áron megvásárolható 35.450 Ft helyett 30.000 Ft-ért.

A csomag 10 könyvet tartalmaz.

A “Dianetika” című könyv a világ legtöbb példányszámban eladott könyve az emberi elme és a személyiségfejlesztés témájában. 50 nyelvre le lett fordítva, és még DVD-n is megtekinthető, mint egy dokumentumfilm.

Az “Önelemzés” című egy gyakorlati útmutató az elméhez. Az e könyvben található gyakorlatok a pozitív dolgok felidézésén alapulnak. Fejlesztik a memóriát, emelik a morált, segítenek az értelmetlen szorongások és félelmek leküzdésében, megszabadulni a negatív gondolatoktól, és segíteni tudnak az Ön képességeinek fejlesztésében.

A munka problémái” című könyv valóban hatékony. Arról szól, hogy hogyan lehet rendbehozni a munkahelyen uralkodó állapotokat, és hogy hogyan lehet valaki sikeres. Ez egy nemzetközi bestseller, amely segít, hogy a munka termelékenyebben folyjon. Elmondja, hogyan szabaduljunk meg a  munkahelyi stressztől és kimerültségtől, és hogyan kommunikáljunk jól az ügyfelekkel, illetve hogyan legyünk sikeresek a munkahelyünkön.

Az út a boldogsághoz” a világ legelterjedtebb könyve a boldogságról. Kifejti, hogyan érhetünk el boldogságot az élet minden területén.

A “Szcientológia: Az élet egy új nézőpontból” című könyv megmagyarázza, hogy miért romlanak meg a házasságok, miért múlik el a szerelem két ember között, és hogyan lehet újra fellobbantani; elmagyarázza, hogyan neveljük gyermekeinket józan ésszel és boldogságban, hogyan ismerje fel, kiben bízhat, és hogyan küzdje le az akadályokat az életben.

A “Dianetika: Az eredeti tézis” című könyv elmagyarázza például az Ember irracionalitásának forrását. Miért viselkednek néha úgy az emberek, ahogy nem akarnak? Miért vannak valakinek néha nemkívánt negatív gondolatai? Ez a könyv mindezt elmondja önnek!

A “Dianetika: Egy tudomány kialakulása“ nagyon egyszerű, de hatékony könyv. Tudja például, mi a legjobb hozzáállás, amikor problémába ütközik az életben? Tudja, ki ön valójában? Ebből a könyvből pontosan megtudhatja, hogyan is működik az emberi elme.

A “Preclearek kézikönyve” az önsegítő gyakorlatok egy nagyon erőteljes könyve.  Az a szó, hogy preclear, azt a személyt jelenti, aki azon dolgozik, hogy visszanyerje a teljes mentális potenciálját; kézikönyv azoknak, akik ki akarják használni a teljes potenciális képességüket. Ezzel a könyvvel lecsökkentheti a reakcióidejét, javíthatja a fizikai jóllétét és hatékonyságát, és még jóval fiatalabbnak is érezheti magát tőle, teli energiával! Igazán erőteljes könyv.

A “Tiszta test, tiszta elme” című könyvből megtudhatja, hogyan lehet hatékonyan megtisztítani a testet a nemkívánatos vegyi anyagoktól – ami elkerülhetetlenül bekerül a szervezetbe a mindennapi életben – ezáltal javítva mind a mentális, mind a fizikai állapotokat.

A “Szcientológia: A gondolkodás alapjai” című könyvből megismerheti, hogy hogyan végezheti el jobban a dolgait, és hogyan tud többet kihozni az életéből. Hogyan lehet dinamikus és hatékony életének minden területén.


Rendelje meg a könyvcsomagot
kedvezményes áron még ma!

Név*

Számlázási cím*

Szállítási cím

Email cím

Telefonszám*

Könyv
Kezdő könyvcsomag 30.000 Ft
Az Élet egy új nézőpontból 3.400 Ft
A gondolkodás alapjai 3.400 Ft
A munka problémái 3.400 Ft
Dianetika 4.850 Ft
Önelemzés 3.400 Ft
Az út a boldogsághoz 3.400 Ft
Tiszta test, tiszta elme 3.400 Ft

Fizetési mód*
Banki átutalásSzemélyesenUtánvét
Utánvét választása esetén +500 Ft szállítási költség, többi esetben ingyenes

Szállítás módja*

Házhoz szállításPostapontSzemélyesen Vp. Ady Endre. u. 8. Postakereső

A rendelés elküldésével elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót, és a vásárlási feltételeket.