fbpx
+36 20 213 0350
info@onelemzes.hu

KI VAGYOK ÉN, és miért BLOGOLOK?

Kapjál Tiszta Forrásból Adatokat !

A képen a következők lehetnek: 1 személy

Én Stenszky Gábor vagyok, a 67. életévemen is túl. 1990-ben került a kezembe a Dianetika könyv magyarul, és rögtön beleszerettem a könyv eszméjébe, filozófiájába, és legfőképpen abba, amit a könyv vége felé írt a szerző:

 

„Célunk egy civilizáció, ahol nincs őrültség, ahol nincsenek bűnözők, és nincs háború, ahol a tehetség virágozhat, a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az Ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra”.

 

Be kell vallanom, kicsordultak a könnyeim, mert pontosan ezen célok lebegtek a szemem előtt akkor is, amikor idealistaként a rendszerváltás idején kiutat kerestem a zűrzavarból. Semmit nem tudtam még arról, hogy mi a Dianetika! De a könyv elolvasása és a Dianetika alkalmazása során rájöttem, sőt megtapasztaltam, hogy RENGETEG embernek segített. Mivel az én célom is a segítés volt, így boldogan vágtam neki életem nagy kalandjába, a Dianetikába. Először engem Auditáltak. Auditálás az az akció amikor egy Dianetika Tanácsadó – akit Auditornak hívnak – alkalmazza rajtam a Dianetika technológiáját, ahogyan az a Dianetika „A szellemi egészség modern tudománya” c. könyvben le van írva. Utána megtanultam ezt a szakmát – könnyű volt, mert AKARTAM, és azóta is életem részévé vált az Auditálás.

És hogy miért blogolok? Két dolog vezérelt: egyrészt, hogy TUDOM, hogy a Dianetika Technológiájával KÉPES vagyok segíteni más embernek, aki problémával küzd az életében, másrészt, keresem a “követőmet”, aki szintén szeret másoknak segíteni, és hajlandó megtanulni azt a hatékony Technológiát, amivel ő is tud, akar és képes másoknak segíteni.

 

Mindenképpen várom a jelentkezésedet, amint a Blog felkeltette az érdeklődésedet. 🙂

dianetikatanacsado@onelemzes.hu