TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

VEGYE KEZÉBE ÉLETE MINŐSÉGÉT!

A Szcientológia alapalveinek megértésével és használatával bizonyos lehet benne, hogy bőséget érhet el.

ŐN IS TELJES és boldog életet akar élni, és szabad akar lenni? A nagyobb bőség az életet kevésbé megterhelővé teszi, és nagyobb megelégedést nyújt. De hogyan érheti ezt el? Ezekre a kérdésekre alapvető természeti törvények adnak választ, A pénzügyi siker Szcientológiai alapelvei tanfolyamon pedig megismerheti a törvényeket, amelyek elvezetnek a pénzügyi sikerhez, és ezen keresztül a saját céljai eléréséhez. Az Ön túlélése fontos saját magának, a családjának és azoknak, akik számítanak Önre. A siker alapelveinek, hogy segíthesse azokat, akik a legfontosabbak Önnek.

Ezen a tanfolyamon a következőket fogja megtanulni:

  • Hogyan értse meg ténylegesen, hogy mi a pénz, hogy végre más, fontosabb dolgokra fordíthassa a figyelmét.
  • Mi a közgazdaságtan.
  • Mi a „csere”, és milyen módon befolyásolja az Ön lelki állapotát és sikerét.
  • A négy tényező, amelyet ismernie kell ahhoz, hogy sikert érjen el.

Ha megérti a tárgy alapjai, és használja az ezen a tanfolyamon megtanult eszközöket, teljes kontrollra tehet szert a jelenlegi és a jövőbeli pénzügyi sikeres felett.

Ez a tanfolyam határozottan letisztázta a közgazdaságtan néhány számomra zavaros kérdését. Korábban ezek nagy akadályt jelentettek nekem, amelyek útját állták a boldogulásomnak. Egyszerűen nem értettem a dolgokat, és mivel nem értettem őket, nem is tudtam szembenézni velük. Úgy érzem, hogy eddig ezeknek a zavaros dolgoknak a csapdájában voltam, de most megszűnt a zűrzavar. Ettől felszabadultam. Most már sokkal tisztábban látom a dolgokat, és meglehetősen biztos vagyok benne, hogy olyan életszínvonalat tudok majd teremteni magamnak, amilyenre mindig is vágytam.” – E. K.

Hatalmas megkönnyebbülést jelent tudni, hogy hogyan lendítsem fel a vállalkozásomat, és hogyan használjak ehhez konkrét eszközöket. Tudom, hogy a termelésben és szolgáltatásban eredményeződő hatékony, minőségi munkám – amely lelkes hozzáállással és az erőforrásaim okos felhasználásával párosul – hozzá fog segíteni a sikerhez, és elérhető közelségbe hozza a céljaimat. Most már vannak megvalósítandó terveim, és virágozni, prosperálni akarok, nem csak valahogy ‘eléldegélni’.”

Ez egy kiváló tanfolyam! Az összes adat nagyon tetszett benne. Többet tanultam ezen a tanfolyamon, mint amennyit a főiskolán vagy bármely eddigi állásomban. Az információ nagyon igaz, és az ember azonnal el tudja kezdeni alkalmazni az életében.” – Y. H.