fbpx
+36 20 213 0350
info@onelemzes.hu

Tiszta test, tiszta elme

TISZTA TEST, TISZTA ELME

Kevésbé ébernek és tudatosnak érzi magát, mint korábban? Fáradtnak vagy energiahiányosnak minden látható ok nélkül? Fásultnak, sőt élettelennek? A Tiszta test, tiszta elme vadonatúj kiadása tartalmazza a megoldást..

Az az igazság, hogy a világunk teljesen át van itatva mérgező anyagokkal: kábítószerek és gyógyszerek, szennyeződések, háztartási vegyszerek, tartósítószerek és így tovább. Ezek az anyagok évekig eltárolódhatnak az ön testében, tompíthatják az érzékeit, csökkenthetik a tisztán gondolkodás képességét, és ami még rosszabb, megakadályozhatnak bármilyen előrehaladást szellemi és lelki téren is..

A Tiszta test, tiszta elme című könyvben L. Ron Hubbard teljes leírást ad a Méregtelenítő programról, erről a teljesen természetes rendszerről, amely arra szolgál, hogy eltávolítsa a szervezetből a felgyülemlett drogokat és mérgeket, és felszabadítsa az embert a testét, az elméjét és a szellemét befolyásoló pusztító hatásoktól..

Világszerte emberek tízezrei tapasztalták már meg a Méregtelenítő program eredményeit, amelyek megváltoztatták az életüket. E nyereségek közül néhány:.

clear-body-clear-mind-paperback_hu_hu

  • Képesség a tiszta gondolkodásra
  • Megnövekedett energia, lelkesedés és vitalitás
  • Nagyobb mentális éberség és koncentrálási képesség
  • Látványosan megjavult általános egészség és közérzet
  • Pozitívabb életszemlélet
  • Fokozottabb szellemi jóllét érzése

Fedezze fel ön is a Méregtelenítő program csodáját L. Ron Hubbard Tiszta test, tiszta elme című bestselleréből!

A könyv ára: 3.400 Ft

A jobb oldali megrendelési űrlap kitöltésével már az Öné is lehet!

Szerző: L. Ron Hubbard
Kiadó: New Era Publications
Terjedelem: 271 oldal
Kötés: puha fedeles
ISBN 978-87-4020-291-5