fbpx
+36 20 213 0350
info@onelemzes.hu

Gondolkodás alapjai

A GONDOLKODÁS ALAPJAI

play-sharp-fill

L. Ron Hubbard: A gondolkodás alapjai című könyve abban segít neked, hogy a cselekedeteid olyan mérce mellett tudd megvizsgálni, amely egyértelműen megmondja helyes vagy helytelen – azaz-, előbbre visz-e, vagy sem a sikereidben. Azt hiszem, ha csak ennyiről szólna, is megérné, de ettől sokkal jobb eszközöket kapsz. A könyv elolvasása után már nem mondhatod, hogy ugyanaz az ember vagy. Mert a gondolkodásodban pozitív változásokkal, képességeid jobb kihasználásával pedig egy óriási lépésre leszel attól, ahol most vagy.

Ezekről sokat megtudhatsz A gondolkodás alapjai című könyvből, amely az élet tudományának a Szcientológiának az alap adatait tartalmazza. Találsz benne olyan precíz módszereket, amik segítenek a képességeidet irigylésre méltó magasságokba röpíteni! Ebben a könyvben 50 ezer év bölcsességeinek esszenciáját találod.

gondolkodasalapjai

Amit ezekben talált, összegezte és kizárólag a működőképességüket figyelembe véve alapos tesztelésnek vetette alá. A laboratóriumi precizitású tesztelés célja az volt, hogy csakis a tudományos módszerekkel bizonyítható elvek kerüljenek kiadásra. L. Ron Hubbard tehát nem azon filozófusok körébe tartozik akik pusztán elméleteket gyártanak. Ő mindig kitartott amellett, hogy minden állítása, felfedezése az egzakt tudomány módszereivel legyen igazolva. Tanulmányozta az emberiség eddigi tudását, megtalálta mindazt, ami a nagy gondolkodók előtt rejtély maradt és a hiányzó „darabkákat” is a helyükre rakta. Így született meg végül a Szcientológia – ami nem más, mint a tudás tanulmányozása, az emberi bölcsesség rendszerezése, és így született meg ez a könyv, ami az emberi gondolkodás alapja.

A könyv olyan tudást közvetít és olyan erőteljes eszközöket ad a kezedbe, hogy ha mindezt alkalmazod, előfordulhat, hogy emberfelettinek tarthatnak majd.

A könyv ára: 3.400 Ft

A jobb oldali megrendelési űrlap kitöltésével már az Öné is lehet!

Szerző: L. Ron Hubbard
Kiadó: New Era Publications
Terjedelem: 241 oldal
Kötés: puha fedeles
ISBN 978-87-7688-482-6