fbpx
+36 20 213 0350
info@onelemzes.hu

Dianetika könyv

A SZELLEMI EGÉSZSÉG MODERN TUDOMÁNYA

play-sharp-fill

Ha tudod valaminek az okát, tudod a megoldást is. Ez a legnagyobb értéke a Dianetika – A szellemi egészség modern tudománya cím? könyvnek. A 100 országban kiadott, 50 éve bestseller Dianetika több mint 20 millió eladott példánnyal a világ egyik legolvasottabb könyve.

Az ember évezredeken át megszállottan kereste az elme problémáinak megoldását. Az ókori javasemberek és a XX. századi pszichiátria szinte semmiben nem különbözött abban, ahogy az elmét megközelítették. Drogok, mantrák, szike, elektromos áram bevezetése az agyba, és még számos kétségbeesett „megoldás” helyett L. Ron Hubbard feltérképezte az elme valódi szerkezetét és 1950-ben a Dinanetika könyvben leírta a terápiát is.

Dianetika_konyvA Dianetika – A szellemi egészség modern tudománya, címéhez méltóan tudományos megközelítéssel ismerteti az elme funkcióit, felépítését, potenciális képességeit és a terápiát, amivel minden esetben jelent?s javulást lehet elérni egy személy képességeiben és állapotában.

Egy kézikönyv, ami a megértésen túl napi használatra van szánva. A Dianetikusok és a Szcientológusok úgy hivatkoznak rá, mint az „Első könyv”.

A könyv ára: 4.850 Ft

A jobb oldali megrendelési űrlap kitöltésével már az Öné is lehet!

Szerző: L. Ron Hubbard
Kiadó: New Era Publications
Terjedelem: 661 oldal
Kötés: puha fedeles
ISBN 978-87-7688-484-0


Rendelje meg a könyvet
kedvezményes áron még ma!

[contact-form-7 404 "Nem található"]