fbpx
+36 20 213 0350
info@onelemzes.hu

A tanulás technológiája

A TANULÁS TECHNOLÓGIÁJA

Az oktatás válsága mára annyira közismert, hogy egyáltalán nem az a kérdés, hogy van e bármi baj. A kérdés, hogy miként kezelhető a baj, mielőtt túl késő lesz?

Azt a tanulási módszertant, amelyet mi nap mint nap sikerrel alkalmazunk tanfolyamokon, sőt, saját tanulásunk alkalmával, ezek a kötetek tartalmazzák.

Életünk minősége tanulási képességünktől függ. Ahhoz, hogy valaki eredményes és sikeres legyen az életben, képesnek kell lennie tanulni.

Az iskolák feltételezik, hogy minden gyerek tud tanulni, mire iskolába kerül. A tanulás megtanulása nem része a képzésnek, sem az általános iskolában, sem a közép- vagy felsőoktatásban. Azt feltételezzük, hogy ha egy gyereket leültetünk egy könyv mellé és elég időt adunk számára vagy elég hangosan kiabálunk vele, megtanulja a benne rejlő tudásanyagot. Ez sajnos nincs így!

Ezzel az életbevágó új technológiával bármely tárgy megtanulása lehetővé válik.

„Az egyik legfontosabb tanfolyam, talán mindenkinek ezzel kellene kezdenie. Bármi amivel foglalkozol és később nem alkalmazod időpocsékolás. Elvégeztem rengeteg iskolát és tanfolyamot és rá kellett döbbenjek, túl sok értelme nem volt. Most kaptam meg azokat az adatokat, amelyek segítségével már meg is maradnak az ismeretek, amelyeket később alkalmazni is tudok és végre valódi fejlődést is el tudok érni.” (R.B. tanárnő)

„A tanfolyam egy nagy előrelépés az életemben. A megértés ösvényén indított el, ahol megtanulhattam azt, hogy a megértés mennyire fontos alapköve az életnek, amivel rengeteg feszültség kerülhető el. Azonkívül a játszva tanulás érzését ébresztette fel bennem, ami segített rámutatni a tanulás motivációjára. Hisz ki nem szeret játszani? Akkor miért ne lehetne játszva tanulni!?” (I. P. vállalkozó)

„A tanulási tanfolyam során rájöttem, hogy nem vagyok buta!” (Sz.M. gimnazista)

Kiket várunk a tanfolyamra:

1. Hogyan tanuld meg tanfolyamhogyantanuldmeg

Ebben a könyvben gyermeke megtalálja a megoldást a tanulási nehézségek kezelésére!

Minden fejezet végén feladatok vannak, amit ha megold, megérti, hogy hogyan kell tanulni, és megtanulja, hogy mire figyeljen oda tanulás közben.

A könyvet olyan gyermekeknek, fiataloknak javasoljuk, akik már tudnak önállóan olvasni. Azok a felnőttek is nagy hasznát veszik, akik gyermeküket, tanítványaikat szeretnék segíteni a tanulásban. A könyv sok ábrával, egyszerű példákkal, lépésről lépésre mutatja be a tanulás akadályait és azok megnyilvánulásait. Megadja az akadályok kezelésének módját, legfontosabb eszközeit. A könyv felépítése lehetővé teszi, hogy felnőtt segítő a gyermeket végig tudja vinni az anyagon, hiszen a fejezetek végén gyakorlati feladatok segítik a jobb megértést. A könyv tartalmaz egy útmutatót is, mely a segítőknek szól.

Könyv+tanfolyam ára: 4.300 Ft + 6.700 Ft = 11.000 Ft

2. A tanulás alapvető kézikönyvetanulasalapvetokezikonyve

Ez a könyv felnőttek és nagyobb gyermekek, fiatalok számára íródott, és tartalmazza azon tanulási akadályokat és kezelésüket, amelyekkel mindenki találkozik, amikor tanul valamit. A fenti kötet (Hogyan tanuld meg?) kibővített változata.

A tartalomból:
– Miért tanulunk?
– A tanulás akadályai
– A meg nem értett szavak kezelése
– Hogyan használjuk a szótárt?
– A demonstráció használata
– Tanuljunk meg megtanulni!

Könyv+tanfolyam ára: 4.300 Ft + 16.700 Ft = 21.000 Ft

A tanfolyam keretein belüli elsajátítást azért tartjuk fontosnak, mert így bármely felmerülő kérdésre vagy nehézségre azonnali megoldást adunk!

A könyvek önmagukban is megrendelhetők!

Hol lehet jelentkezni?

Jöjjön el hozzánk és lépjen rá a tudás megszerezéséhez vezető útra!