TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszpérm
Ár25500 Ft
VásárlásFoglalás

ÖNÉ LEHET A SZERVEZÉS KÉPESSÉGE

A Szcientológia szervezési áttöréseivel gyorsan és könnyen elérheti a céljait.

MINDANNYIAN TISZTÁBAN VAGYUNK vele, hogy ha jobban meg lennének szervezve a dolgok, akkor az embereknek jobban menne. A szervezés a személyes siker kulcsfontosságú és gyakran hiányzó tényezője. Nélkülözhetetlen egy család vagy csoport sikeréhez is. Céljaink eléréséhez, bármilyen nagyok vagy kicsik legyenek is azok, szükség van a szervezés ismeretére.

Szcientológia szervezési eszközeivel a siker felé tanfolyam megmutatja önnek, hogy hogyan tudja a leghatékonyabban kézben tartani az idejét, és hogy állíthatja a tevékenységeit logikus sorrendben ahhoz, hogy elvégezzen dolgokat.

Ezen a tanfolyamon a következőket fogja megtanulni:

  • A szervezés természeti törvényeit és a használatukat.
  • Mennyi szervezést kell végezni ahhoz, hogy a legkevesebb erőfeszítéssel és a legrövidebb idő alatt valósítson meg dolgokat.
  • A szervezés sémáját, példákkal és útmutatásokkal arról, hogy hogyan kell felhasználni ezt a tudást arra, hogy megszervezze a saját életét vagy bármilyen céget vagy csoportot.

Ha ismeri és használja az e tanfolyamon szereplő természeti törvényeket, akkor bármilyen tevékenységet meg tud szervezni, hogy kiküszöbölje a zűrzavart, stabilitást teremtsen és elérje a céljait.

Ennek a tanfolyamnak az elvégzése előt nem sok fogalmam volt arról, hogy mi a szervezés. Csak annyit tudtam, hogy szükségem van rá, és úgy tűnt, sosem tudok boldogulni vele. Most már tudom miért! Ez a tanfolyam megtanította nekem a szervezés valódi értékét, és megmutatta nekem az állandó ‘tűzoltásból’ és eredménytelenségből kivezető utat” – G. W.

Mindig is foglalkoztatott, hogy mitől megy tönkre egy kisvállalkozás. Most már tudom! Nekem kemény volt ezzel szembenézni, mert semmit sem tudtam arról, hogy hogyan kell valamit megszervezni. Valójában meglehetősen egyszerű. Most már úgy érzem, hogy képes vagyok bármely tevékenység magabiztos vezetésére.” – S. M.

Ez a tanfolyam jó! Nagyon alapos. Az adatok alkalmazásával bármely vállalkozást helyre lehet hozni, és el lehet juttatni a sikeres működésig. Még a szakadék széléről is vissza lehet vele hozni egy szervezetet. A gyakorlatok tökéletesek. Biztosítják, hogy tudd, és képes legyél alkalmazni is azt, amit megtanultál” – M. S.

Nagyon örülök, hogy elvégeztem ezt a tanfolyamot. Most már rendelkezem az eszközökkel, amelyekkel megszervezhetem a csapatom, a családom és saját magam. SEMMI kétségem sincs afelől, hogy sikerülni fog.” – A. M.