TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

VÁLJON KIEGYENSÚLYOZOTTÁ!

Amikor valaki, akinek eddig jól mentek a dolgai, hirtelen rosszabb állapotba kerül, annak konkrét oka van. Íme a Szcientológia figyelemre méltó áttörései, amelyekkel ezt egyszer és mindenkorra megoldhatja.

AMIKOR HIRTELEN ELKEZD hibákat elkövetni, vagy ostobaságokat csinál, azt okozza valami. Amikor boldog, és jól érzi magát, és minden látható ok nélkül hirtelen elkezdni levertnek érezni magát, azt is valaki okozza.

Tud róla, hogy meghatározott személyiségtípusok léteznek? Azok, akik jót akarnak az embereknek, és azok, akik rosszindulatúak.

Ha tapasztalt már valaha érzelmi hullámvasutazást, vagy egyszer fenn, egyszer lenn érezte magát az életben, lehet, hogy valaki az Ön környezetében elnyomta Önt – lehengerelte, vagy megpróbálta kisebbé tenni.

Az „egyszer fenn, egyszer lenn” állapot legyőzése az életben tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • Hogyan különböztesse meg az emberek két típusát – azokat, akik megpróbálnak felépíteni, és azokat, akik megpróbálnak lerombolni dolgokat.
  • Mit tegyen azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik ártani akarnak Önnek.
  • Hogyan ismerje fel az igazi barátait, illetve azokat, akik Ön ellen dolgoznak.

A balszerencsés események mögötti okok kezelési módjának ismeretével képes lesz jobbra fordítani az életét, egyszer s mindenkorra megszüntetheti az „egyszer fenn, egyszer lenn” állapotot, és a legnagyobb célja felé törhet.

Megtudtam, hogy vannak olyan emberek az életemben, akiknek az a célja, hogy keresztbe tegyenek nekem, de vannak olyanok is, akiknek az, hogy segítsenek. Megtanultam a jellemvonásaikat, és most már felismerem őket a körülöttem élő emberekben. Ez a tudás a segítségemre lesz abba, hogy eltávolítsam a negatív embereket.” – J. S.

Nagyon nagy élmény volt ez a tanfolyam, amely az emberekről és a személyiségtípusokról szól. Mindig is érdekelt az emberi viselkedés, és ez az egyik kedvenc tárgyam. Ez a tanfolyam mindent megmagyarázott, ami az általam eddig olvasott összes többi könyvből hiányzott. Megértettem, hogy hogyan, miért, mikor és mi történik, és most már szabadnak érzem magam.” – S. P.

Az ezen a tanfolyamon tanultak segítettek megérteni azt a helyzetet, amelyben voltam. Ennek a tudásnak az alkalmazásával az életemben szinte azonnal változás állt be. Felismertem, hogy az emberek milyen építőek és rombolóak lehetnek, és hogy ez miért lehet így. Ez segített nekem a valódi barátok és a megbízható emberek felismerésében. Segített olyan dolgok rendezésében is, amelyekről úgy gondoltam, hogy nem rendelkezem felettük befolyással. Ezt a tudást fel tudom használni az életem javítására és arra, hogy sikeressé váljak.” – C. F.