TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

Íme a Szcientológia figyelemre méltó áttörései, amelyeket milliók használnak szituációk kezelésére és az életben való boldogulásra.

MIT TEGYEN, HA megromlanak a személyes kapcsolatai? Ha adósságai vannak, hogyan kezelje őket? Ha a munkahelyén rosszabbra fordulnak a dolgok, hogyan tudja őket rendbe hozni? Vannak pontos formulák ezekre a helyzetekre, és minden más helyzetre is – pontos lépések, amelyek természeti törvényeken alapulnak, és minden alkalommal működnek.

Tudja meg, hogyan tehet szert teljes kontrollra bármely állapot vagy körülmény felett. Ismerje meg azokat a gyakorlati formulákat, amelyek visszájára fordítják a rossz állapotokat, a jó állapotokat pedig megerősítik.

Az élet formulái tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • A túlélési szintjét meghatározó törvényeket, és hogy hogyan tudja ezeket arra használni, hogy sikeres, boldog jövője legyen.
  • Mik a statisztikák, hogyan tudja arra használni őket, hogy meghatározza bármely tevékenység jó működését, és hogyan segíthetnek önnek ezek előre jelezni, hogy mi fog történni a jövőben.
  • Az életet irányító állapotformulák – gyakorlati lépések, amelyekkel bármilyen állapot jobbá tehető.

Ha ismeri és alkalmazza ennek a tanfolyamnak az adatait, bármilyen rossz helyzetet rendbe tud majd hozni, és meg tud erősíteni minden jó helyzetet. Az élete új magasságokba emelkedhet.

„Az élet formulái tanfolyamot mindenkinek muszáj elvégeznie. A múltbeli kudarcaim azt okozták, hogy nagyon nem bíztam az arra való képességemben, hogy sikerre vigyek dolgokat, mivel nem tudtam pontosan, hogy mit is csináltam, amikor sikeres voltam, és azt sem, hogy mely lépések vezettek kudarchoz. A tudásnak ez a hiánya tartott vissza a nagyobb lehetőségektől és a nagyobb kockázatoktól. Most, hogy megismertem a pontos lépéseket, amelyeket a kudarc megelőzése és a siker biztosítása érdekében tenni kell, jobban bízom az arra való képességemben, hogy bármely helyzetet kezelje, akár kudarccal fenyeget, akár gyorsabb sikerhez vezet. Készen állok, hogy fejest ugorjak az életbe” – E. K.

Ez a tanfolyam nagyon hatásos. Megtanultam, hogyan hozzak ki valamit a semmiből, és hogyan fogjam korlátlan növekedésre, vagy hogyan állítsak talpra egy lerobbant vállalkozást, vagy hogyan tegyek egy sikeresen működő dolgot még sikeresebbé. Ki ne akarná tudni, hogy ezt hogyan kell csinálni?” – J. P.

Ez a tanfolyam nagyon sokat segített. Új nézőpontot adott nekem az élettel kapcsolatban. Először is, a valódi túlélés egyetlen módja a bőség. Korábban mindig csak azt néztem az életben, hogy ‘mire van szükség ahhoz, hogy ne haljak éhen’. Másodszor, ezek a formulák, ha sorban, lépésről lépésre alkalmazzuk őket, minden alkalommal működnek. Tudom, hogy kezemben van a technológia, amellyel az életem bármely részén javíthatok. Nincs több rejtőzködés, nincs több találgatás.” – V. J.