TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár23500 Ft
VásárlásFoglalás

TŰZZÖN KI CÉLOKAT, ÉS ÉRJE EL ŐKET!

Ha ismeri a célok kitűzésének és elérésének Szcientológia elveit, akkor még a legvadabb álmait is valóra válthatja.

HA NINCSENEK CÉLJAI és álmai, akkor elveszettnek érezheti magát az életben. Azok az emberek, akik nem dolgoznak aktívan egy cél elérésén, boldogtalanok. Ki vannak téve a modern világ minden stresszének. Mégis, túl gyakran megesik az, hogy az emberek kitűznek célokat, ám hiába dolgoznak rajtuk, mégsem érik el őket. Miért van ez? Mi a megoldás?

Célok kitűzése és elérése tanfolyam megválaszolja ezeket a kérdéseket. Megmutatja Önnek, hogy tűzzön ki egy célt, és megadja az eléréséhez szükséges pontos lépéseket.

Ezen a tanfolyamon a következőket fogja megtanulni:

  • Az áttörést jelentő felfedezést: az adminisztratív skálát. ez lépések vagy szintek olyan fokozatos sora, amelyek természeti törvényeken alapulnak, és amelyek megmutatják Önnek, hogyan fogalmazza meg a céljait, célkitűzéseit és terveit.
  • Miért van az, hogy az emberek néha keményen dolgoznak egy cél elérésén, de mégsem haladnak előre – és hogyan lehet ezen változtatni.
  • Hogyan osszon fel egy tervet rövid, elvégezhető lépésekre, hogy elérje az Ön által kitűzött célokat – bármilyen nagyok legyenek is azok.

Az ezen a tanfolyamon tanult eszközökkel olyan célokat fogalmazhat meg és érhet el, amelyek korábban csak az álmaiban létezhettek.

Ez egy nagyon hasznos tanfolyam volt. Korábban mindig úgy voltam a céljaimmal, hogy vagy összejönnek, vagy nem, és nem értettem, hogy ez miért van. Most, a tanfolyam elvégzése után vissza tudok tekinteni, és pontosan látom, hogy mi történt. Azt is tudom, hogyan tartsam mozgásban az életem dolgait abban a felszálló ágban, amelyben most vagyok. A céljaim még sosem voltak világosabbak, és soha nem éreztem még ilyen könnyűnek az elérésüket.” – S. D.

Ez a tanfolyam nagyon sok mindent világossá tett számomra. A technológia nagy áttörést hozott nekem, mivel a múltban távolinak és elérhetetlennek tűntek a céljaim és a dolgok általam elképzelt ideális állapota. Most viszont egyszerű, a való világban használható technológiával rendelkezem, amellyel képes vagyok megteremteni, amit szeretnék.” – V. J.

Most kicsit furán érzem magam azzal kapcsolatban, hogy korábban milyen volt a hozzáállásom az élethez. Valójában nem is nehéz az embernek kézbe venni a dolgokat, és elérni bármilyen célt. Ez a tanfolyam ezt teljesen világossá tette. Itt az idő, hogy belevágjak, és használjam.” – R. S.