TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

VIGYEN ÚJ ÉLETET A HÁZASSÁGÁBA!

A Szcientológia alapelvei pontosan megmutatják, mi tart össze egy kapcsolatot, és a segítségükkel ismét valóban boldoggá teheti a házasságát.

AMIKOR ÚGY TŰNIK, hogy egy házasság a katasztrófa felé tart, hogyan lehet segíteni? Ha egy házaspár folyamatosan veszekszik, mit lehet tenni? És ha már az egyikük azon gondolkodik vagy mindketten azon gondolkodnak, hogy különválnak, és a házasság már zátonyra futott, hogyan lehet a dolgot visszafordítani.

L. Ron Hubbard elkülönítette annak pontos okait, hogy miért bomlanak fel a házasságok, miért csökken le egyre jobban a kommunikáció két ember között és miért próbál távozni a házasság egyik résztvevője. Tudja meg, hogyan menthető meg egy ilyen szerencsétlen helyzet.

Az Egy házasság megmentése tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • A minden kapcsolatban jelen lévő három elemet, amelyek segítségével tartós és virágzó kapcsolat építhető.
  • Mi a férj és a feleség közötti zaklatottságok gyakori forrása, és hogyan lehet megoldani.
  • Miért döntenek úgy a házastársak, hogy különválnak – és milyen eszközökkel kezelhető ez az ok.

Az e tanfolyamon bemutatott alapvető igazságok minden emberi kapcsolatra befolyással vannak. ezekbeől áll az emberi kapcsolatok egyetlen valóban működőképes technológiája, amely régi és új kapcsolatok ezreit mentette már meg.

Ez a tanfolyam fantasztikus! Nem gondoltam volna, hogy a válások oka ennyire egyszerű. Az emberek hajlamosak sokkal bonyolultabbá tenni a dolgokat, mint amilyenek a valóságban. Úgy érzem, ez a tanfolyam megérne akár egymillió dollárt is. Nagyon sokat segített, és az összes bennem lévő zűrzavar elszállt! Most már tudom, mi történt, amikor egy kapcsolatom sikertelen volt.” – J. T.

Hogy mennyire erőteljesek és fantasztikusak ezek az egyszerű adatok! Úgy érzem, sokkal több megértésem lett arról, hogy mi is egy házasság, hogyan kell kezelni a problémákat, mi a problémák oka stb. Úgy érzem, minden nagyon tiszta lett, és meg tudok oldani minden problémát, ami csak felmerülhet!” – N. L.

Most már meg tudom oldani a házasságomat. Tudom, hogyan tartsam tisztán a kommunikációmat a házastársammal, tudom, hogyan győzzek le minden akadályt, és tudom, hogyan érhetem el, hogy működjön a dolog.” – V. D.

Ezen a tanfolyamon bepillantást nyertem egy-két dologba. Az életben sok minden végre a helyére került. Ez a tanfolyam mindenkinek szól, akinek van valamilyen párkapcsolata. Segít abban, hogy egyben tartsa a kapcsolatot, és segít abban is, hogy megértsük, mi történt a múltban.” – D. I.