TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár28500 Ft
VásárlásFoglalás

SAJÁTÍTSA EL A VEZETÉSHEZ SZÜKSÉGES KÉSZSÉGEKET!

Íme a Szcientológia áttörés, amely megmutatja Önnek, valójában mitől lesz valakiből vezető, hogy sikerrel és magabiztosan vezethessen másokat.

MIÉRT TISZTELNEK ÉS támogatnak az emberek valakit vezetőként, míg másokat figyelmen kívül hagynak, vagy megvetik őket? Miért van az, hogy az egyik ügyvezető jó pénzügyi eredményeket ér el a vállalatánál, és jól fizetett munkatársakat alkalmaz, míg egy másik erőlködik vagy elbukik? A sorson múlik? A szerencsén? A sikeres ügyvezetők valami különleges tehetséggel rendelkeznek?

A Hatékony vezetés a Szcientológia eszközeivel tanfolyam megválaszolja ezeket a kérdéseket, és leírja a vezetés valódi törvényeit.

Ezen a tanfolyamon a következőket fogja megtanulni:

  • Annak a definícióját és leírását, hogy mi is valójában egy ügyvezető. Mit kell tudnia és tennie ahhoz, hogy hatékony és eredményes adminisztrátor legyen?
  • Mit tesz egy rossz vezető, ami árt egy csoportnak, és mit tesz egy jó vezető, ami prosperálást eredményez a csoportja tagjai számára.
  • Az adminisztratív alapok precíz leírása, és azok a lényeges elemek, amelyeket minden ügyvezetőnek tudnia kell.

Egy ügyvezető, aki fel van vértezve ezzel a tudással, tiszteletet kelt munkatársaiban, és elnyeri együttműködésüket. És e vezetői készségek alkalmazásával képes sokkal magasabb szintű életképességet elérni az összes érintett személy számára.

Ez volt a legfantasztikusabb tanfolyam a vezetés és a menedzsment tárgyában, amit valaha is végeztem! Nagyszerű a felépítése, tömör és világos. Ez a technológia nagyon erőteljes, és valóban szüksége van rá minden vezetőnek. Bárcsak már évekkel ezelőtt tudtam volna mindezt!” – B. S.

Ez a tanfolyam nagy benyomást tett rám. Úgy érzem, mintha egy két hónapos tanfolyamot végeztem volna el három tanfolyami egység alatt! Hihetetlen mennyiségű, azonnal alkalmazható információt kaptam. Rengeteg felismerésem volt a karrieremmel és a munkámmal kapcsolatban, és úgy érzem, készen állok arra, hogy megbirkózzak olyan ügyekkel, amelyeket már évek óta elkerültem.” – B. S.

A világon sehol nem tanítják, hogy hogyan kell egy csoporttal elvégeztetni valamit. Ez a tanfolyam viszont erről szól – igazi gyöngyszem! Ez annak a technológiája, hogy ‘hogyan ragadjuk meg az ökröt a szarvánál fogva’, és hogyan hozzuk ki belőle a legtöbbet. Mindenkinek, aki egy csoportot vezet, vagy akár a saját gyerekeit irányítja, el kellene végeznie ezt a tanfolyamot, hogy megértse annak csínját-bínját, hogy hogyan dolgozzon másokkal, és hogyan végeztessen el dolgokat.” – J. P.