TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

ISMERJE MEG A TARTÓS BARÁTSÁG TITKÁT!

A Szcientológia alapelvei megadják Önnek az eszközöket, amelyekkel könnyen képes lehet őszinte kapcsolatokat építeni és fenntartani.

VANNAK BIZONYOS KONKRÉT tényezők, amelyek minden emberi kapcsolatban közösek, legyen az a kapcsolat családi vagy üzleti, alkalmi vagy bensőséges, rövid távú vagy hosszú időre szóló. Ha ismeri ezeket az összetevőket, és tudja, hogyan használja őket, képes lesz arra, hogy affinitást, támogatást és csodálatot adjon és kapjon, ez pedig egy valóban pozitív kapcsolatot eredményez.

Van azonban még egy konkrét tényező, amely minden vita vagy zaklatottság mélyén megtalálható. Ha ismeri ezt a tényezőt és az alkalmazásának a pontos lépéseit, akkor bármilyen nézeteltérést meg tud oldani, és helyre tudja állítani a megértést és a harmóniát.

Hogyan javítsuk a kapcsolatainkat másokkal? tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • A megértés összetevőit, amelyek egy egymással összefüggő háromszöget alkotnak – ezt bárkivel kapcsolatban felhasználhatja.
  • A lépéseket, amelyekkel megállapíthatja egy kapcsolatban, hogy kinek van igaza, és ki téved, különösen akkor, amikor valakinek a hangoztatott igaza már azzal fenyeget, hogy zátonyra futtatja a kapcsolatot.
  • A boldog élet két szabályát.

Ezek az áttörések – más, olyan tényezőkkel párosulva, amelyeket meg fog tanulni ezen a tanfolyamon – együttműködésen alapuló kölcsönös megértést és boldog kapcsolatot teremtenek az emberek között.

Ennek a tanfolyamnak az elvégzésével valóban úgy érzem, hogy jobban fel vagyok készülve a jelenlegi kapcsolataim kezelésére, de még a régiek rendbe hozására és újak teremtésére is. Valóban képzettnek érzem magam az emberi kapcsolatok tárgyában, és úgy tűnik, hogy tényleg képes vagyok kezelni az életem!” – G. W.

Megtanultam, hogyan javítsak a kapcsolataimon az élet minden területén – az üzlettársaimmal, azokkal a csoportokkal, amelyekkel együtt dolgozom, sőt a magánéletemben is. Megtanultam, hogyan hozzak helyre egy tönkrement kapcsolatot – ha úgy döntök -, és hogyan segítsem hozzá az embereket ahhoz, hogy úgy érezzék, igazuk van, amikor látszólag nincsen, mindezt anélkül, hogy elítélném őket.” – A. H.

Nahát, erre a tanfolyamra aztán tényleg szükségem volt! Az információ olyannyira teljes, hogy most már nincsenek lyukak az emberekről vagy a kapcsolatokról szóló tudásomban. Képes vagyok úgy intézni az életem, hogy ilyen problémák már eleve fel se merüljenek.” – V. C.