TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

GYEREKNEVELÉS A MEGFELELŐ MÓDON

Előfordul, hogy a gyerekek felnőttkorba való átsegítése nehéz feladat a szülők számára. Íme a Szcientológia alapelvek, amelyek megmutatják, hogy ezt hogyan kell helyesen csinálni.

TIZENÉVES GYEREKEINK FELNEVELÉSE nem feltétlenül kell, hogy küszködés legyen. Valójában az egyik legtöbbet nyújtó és legnagyobb beteljesülést jelentő élmény lehet. De mivel a gyerekekhez nem jár használati útmutató, amikor a világra jönnek, a kérdés továbbra is fennáll: Hogyan? Mit tehet Ön, hogy a legnagyobb segítségükre legyen, hogy boldog, egészséges és becsületes állampolgár legyen belőlük?

Tanulja meg annak alapelveit, hogy hogyan kell tizenéveseket nevelni! Hogyan tudja Ön megadni nekik azt a szilárd hátteret, amelyre alapozva fel tudnak nőni, és sikeresek tudnak lenni? Ez a tanfolyam bemutatja.

Hogyan neveljünk sikeresen tizenéveseket? tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • Miért fontos célt adni a fiataloknak, és hogy tegyük ezt.
  • Milyen szerepet játszik a részvétel és a hozzájárulás egy fiatal életében, és hogyan befolyásolják ezek a tényezők a hozzáállását és a viselkedését.
  • Mit tehet Ön mint szülő annak érdekében, hogy segítsen ragyogóbb, boldogabb és virágzóbb jövőt teremteni tizenéves gyerekének.

Ha Ön ismeri és használja e tanfolyam adatait, elmondhatja, hogy segített tizenéves gyerekének abba, hogy felnőtt élete boldog és sikeres legyen.

Ez a tanfolyam leegyszerűsítette számomra az élet egyik igen bonyolult területét: a gyereknevelést. Ez volt az egyik leghasznosabb információ, amelyet a gyereknevelés témájában valaha is olvastam – egyszerű, tömör, korrekt és pontos.” – B. B.

Minden szülőnek vagy leendő szülőnek el kellene végeznie ezt a tanfolyamot. Bárki, akinek van gyereke, vagy aki gyerekekkel foglalkozik, hasznát látja. Rövid tanfolyam, az elvégzése után viszont nagyon sokat kap vissza az ember azoktól, akiknek az életére hatással van!” – B. C.

Bámulatos volt! Most már értem, hogy mi történt velem kamaszkoromban! MIndig is foglalkoztatott a kérdés, hogy miért lesz valakiből bűnöző, és most már tudom. Létfontosságú ismeretek ezek a kultúránk és a civilizáció számára!” – N. L.

Ez a tanfolyam nagyon hasznos információkat tartalmaz mindenki számára, aki küszködik tizenéves gyerekeivel. A segítségével változtathat a helyzeten, és örömtelivé teheti a kapcsolatot. Nekem személy szerint nagyon tetszett a játszmák háromszögének alkalmazása, és mindazok az eszközök, amelyekkel a fiatalokat hozzájáruló és értékes polgárokká nevelhetjük.” – M. S. M.