TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

A HÁZASSÁG MINDIG CSODÁLATOS MARADHAT

A Szcientológia alapelvei pontosan megmutatják, hogyan lehet fenntartani egy házasságot, így az Önöké is végtelen boldogságot és örömöt hozhat.

MIN MÚLIK A boldog kapcsolat? Milyen összetevőkre van szükség ahhoz, hogy a kapcsolatuk élettel teli legyen és sok örömet okozzon? Mit tehetnek azért, hogy házasságuk tartós legyen?

A házasságok száma nagyobb a válásokénál, a kettő közötti különbség azonban csökken. A társadalom számos problémája manapság a tönkrement házasságokból származik, Ön azonban tehet azért, hogy az Önök házassága soha ne induljon el a lejtőn.

Az élet alapvető törvényei a házasságra is érvényesek. Van mód a szeretetük megerősítésére, és egy olyan kapcsolat felépítésére, amely minden múló nappal csak erősödik.

Hogyan tartsunk fenn egy boldog házasságot? tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • Melyek azok a tényezők, amelyek minden kapcsolat alapját alkotják – egy boldog házasság létfontosságú építőelemei.
  • A tényezők, amelyek virágzóvá tesznek egy kapcsolatot.
  • Miért múlik egy tartós házasság egy pár tagjainak kölcsönös bizalmán, és hogyan építheti ki Ön ezt a bizalmat a kapcsolatában.

Ha felhasználja az ezen a tanfolyamon megszerezhető tudást, akkor olyan kapcsolatot tud teremteni, amely örömteli lesz mindkettejük számára egész életük során.

A tanfolyam végzése során egyre nőtt az affinitásom a férjem iránt, és egyre nagyobb, erősebb lett bennem a vágy arra, hogy tovább teremtsük a házasságunkat. Felismertem a kapcsolatunk gyönyörűségét, és hogy milyen csodálatos jövőt építünk együtt.” V. D.

Ezt a tanfolyamot mindenkinek el kellene végeznie, aki tervezi, hogy megházasodik, vagy házas volt, vagy jelenleg házas. Segített megértenem, hogy hogyan és miért ment tönkre a házasságom, és hogyan vállalhattam volna érte nagyobb felelősséget, és hogyan teremthetek legközelebb jobb házasságot.” – D. I.

Nagyon tetszett ez a tanfolyam. Megadta nekünk az alapvető eszközöket ahhoz, hogy továbbra is nagyon jó legyen a házasságunk. Például, hogy mi az a ‘teremt-teremt-teremt’. A jó kommunikáció és az elismerés nagyon fontos, a kötelezettségeink betartásával együtt. Így fogjuk csinálni!” – D. H.

Az ezen a tanfolyamon ismertetett eszközök tényleg csodálatosak. Nagyon örülök, hogy elvégeztem, és úgy érzem, új erőt kaptam a házasságom boldogságának fenntartásához, és most már biztos vagyok benne, hogy a kezemben vannak ehhez az eszközök.” – C. R. P.