TípusaTanfolyam
HelyszínVeszprémi Életjobbító Központ
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

LEGYEN BIZTOS MAGÁBAN!

Konkrét oka van annak, hogy valaki elveszíti az önbizalmát – kezelje ezt az okot, és az önbizalma helyreállhat. Íme a Szcientológia alapelvek, amelyek ezt teljességgel lehetségessé teszik.

AZ ÖNBIZALOM OLYAN dolog, amiből a legtöbb ember többet szeretne, de nem biztos benne, hogyan tegyen szert rá, vagy honnan vegye.

Korábban jobban bízott saját magában? Szeretné erősítené az önbizalmát?

Az önbizalma növeléséhez meg kell értenie, hogy mi ronthatja a saját magáról alkotott véleményét. Ha tudja, miért történik ez, akkor tehet valamit a helyzet visszafordítása érdekében, és újból kiépítheti az önbizalmát.

  • Hogyan tegyünk szert önbizalomra? tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:
  • A biztonság valódi forrását az életben.
  • Hogyan kapcsolódik egymáshoz az önbizalom és az önbecsülés, és mit tehet, hogy helyreállítsa őket?
  • Pontosan milyen lépésekkel érheti el, hogy jobban értsen ahhoz, amit csinál.

Az ezen a tanfolyamon található tudás és eszközök segíteni fognak Önnek abban, hogy az önbizalom új szintjére emelkedjen, hogy többet vigyen véghez, és hogy magasabb szintű személyes túlélés felé haladjon.

Ez volt az egyik legjobb tanfolyam, amit valaha végeztem. Más tanfolyamok is segítettek az életem bizonyos részeinek a kezelésében, de mindenhol akadályt jelenthet, ha az elme egy része azt mondja, hogy ‘ezzel semmit sem tehetsz’. A tanfolyam segített szembenézni az elmének ezzel a részével. Most már tudom, hogy mit tegyek.” – V. J.

Ez a tanfolyam megadta nekem a tudást arról, hogy hogyan őrizhetem meg az önbecsülésem. Bizonyos értelemben reményt adott. Tudom, hogy van út, amelyen elérhetem a céljaimat. Mások olyannak fognak látni, amilyennek én magamat látom. Ezért rajtam áll, hogy a lehető legjobbnak lássam magam. Rajtam múlik, hogy azt tegyem, amit csak akarok, és ezen a tanfolyamon felismertem, hogy hogyan hozzam ki magamból a legtöbbet, és technikákat is kaptam ehhez.” – L. P.

Amióta csak az eszemet tudom, mindig is önbizalomhiányom volt. Saját magam helyett mindig másoktól vártam jóváhagyást. Most már tudom, hogy az önbizalom az emberben magában rejlik. Sok olyan eszközt ismertem meg, amely érthető, és amelyet arra tudok használni az életemben,hogy megőrizzem az önbizalmam.” – M. M.