TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

KEZDJENEK EGYÜTT EGY BOLDOG ÉLETET!

A Szcientológia áttörései pontosan megmutatják, mitől lesz sikeres egy házasság, és ezek használatával az Önöké örök életű lehet.

AMIKOR EGY OLYAN fontos utazásba kezd, mint a házasság, bizonyos dolgokat tudnia kell. Ezek ismeretében útjuk sikeres lehet.

Minden sikeres házasság alapelvekre épül. Ha rendelkeznek a házasság során felmerülő nehézségek kezelésének eszközeivel és azt is tudják, hogyan használják őket, képesek lesznek egy életre szóló, boldog kapcsolat megteremtésére.

Hogyan teremtsün sikeres házasságot? tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • Egy tartós kapcsolat felépítésének összetevői és azok alkalmazása.
  • Mi egy sikeres házasság első feltétele, és milyen szerepet játszanak a partnerek a házasság teremtésében.
  • Miért fontos, hogy a két fél közös célokkal rendelkezzen.

Ha használja a tudást és az eszközöket, amelyeket megtanul ezen a tanfolyamon, bizonyosan boldog, elégedettséget nyújtó házasságot tud teremteni.

Ez a tanfolyam nagyon sokat segített, és felnyitotta a szemem. A tanultak nemcsak a házasságra vonatkoznak, de a mindennapi életre és minden kapcsolatra is alkalmazhatóak. Izgatottan várom, hogy nekivághassak, és a gyakorlatban is bevethessem ezeket a dolgokat, és ez máris boldoggá tesz. Úgy gondolom, hogy ez a tanfolyam mindenki számára létfontosságú, aki egy életre szóló kalandba szeretne vágni a párjával.” – D. G.

Megtudtam, hogyan válasszak magamnak olyan társat, akivel tényleg össze akarok házasodni és ne csupán azért válasszam őt, mert szerelmes vagyok belé. Képesnek kell lennünk kommunikálni és egy hullámhosszon lenni. Vége az ezzel kapcsolatos rossz érzéseimnek, mert most már értem, hogy mi miért történt! Teljesen másként érzem magam, és nagyon hálás vagyok ezért a tanfolyamért. A leendő férjemmel is el fogom végeztetni ezt a tanfolyamot, mielőtt még hozzámennék.” – J. T.

Mindenképpen végezd el ezt a tanfolyamot, akár házas, akár elvált, akár szingli vagy. Magyarázatot ad minden házasság kudarcára és/vagy sikerére, megmutatja, hogy pontosan mire figyelj oda a házasságod megteremtése során.” – D. B.

Sokkal nagyobb bizonyosságot és tudást érzek magamban a házassággal és azzal kapcsolatban, hogy hogyan tegyem boldoggá a házasságom. Most már életre szóló kapcsolatot fogok tudni teremteni a megfelelő személlyel , a tanfolyam előtt viszont ez nem így volt.” – J. P.