TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

INDULJON BE AZ ÉLETBEN!

A Szcientológia áttörései megmutatják Önnek, hogy mi állítja meg az embert. Ennek ismeretében belevághat, és elérheti a céljait.

A CÉLJAI ELÉRÉSÉHEZ RENDELKEZNIE kell személyes hajtóerővel – és aktívan cselekednie és továbbra is előre haladnia. Tehát a sikerhez szükség van saját személyes motivációra. Akkor miért halogatjuk a dolgokat olyan gyakran? És miért van az, hogy néha végül nem csinálunk semmit? Esetenként miért halogatunk egyszerű dolgokat is addig, amíg vészhelyzet nem alakul ki?

A Hogyan váljunk motiválttá? tanfolyam választ ad ezekre a kérdésekre. Megmutatja önnek, hogyan kerekedjen felül az akadályokon, amelyek meggátolják valaminek az elvégzésében. Megadja a tudást, amellyel ön egyszerűbbé és élvezetesebbé teheti a munkát, és így motiváltabbá válhat.

Ezen a tanfolyamon a következőket fogja megtanulni:

  • A befejezetlenül hagyott dolgok csapdáit, és azt, hogy ezek hogyan okoznak dupla munkát.
  • Egy gyakorlatot, amely segíteni fog Önnek felülkerekedni a problémáin.
  • A kontroll anatómiáját, és a környezetében lévő emberek, dolgok és tevékenységek irányításának pontos módját.

Ha tudja, mi akadályozza abban, hogy beinduljon, akkor javítani tudja a motiváltságát, és növelni tudja a hatékonyságát.

Az egész létezésem során a halogatás okozta a legtöbb problémát. Nem kellett több, csupán egyetlen adat ebből a tanfolyamból – és egyszerűen megcsináltam valamit, anélkül hogy halogattam volna. Ez egészen odáig ment, hogy egy olyan állásra jelentkeztem, amilyenre azelőtt nem jelentkeztem volna. Az eredmény: egy hihetetlenül jó állás, amellyel nem csak a közvetlen pénzügyi szükségleteimet fogom tudni kielégíteni, de a régi számláimat és az adóhátralékomat is ki tudom fizetni. Már alig várom!” – R. S.

BÁMULATOS! Ez a tanfolyam teljesen megváltoztatta az élettel kapcsolatos nézőpontomat. Lehetővé tette számomra, hogy felismerjem, hogy ha valaha is el akarom érni azt a nagyságrendet, amelyet el akarok, akkor alkalmaznom kell ezt az egyszerű technológiát.” – J. K.

Ejha! Ezen a tanfolyamon megtaláltam a megoldást. Korábban az volt az érzésem, hogy a munkám rabszolgája vagyok, most viszont én vagyok a főnök. Most már látom, hogy a munka és a több munka hogyan vezet tényleges szabadsághoz és pihenéshez. Úgy érzem, hogy feltöltődtem, és többet akarok tenni. Úgy érzem, hogy végre úgy tudok dolgozni, hogy büszke lehetek magamra, és több pénzt tudok keresni. Ez eddig az egyik legnagyobb sikerélményem.” – E. K.