TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

ISMERJE FEL, KIBEN BÍZHAT…

A Szcientológia áttörései megmutatják Önnek az emberi viselkedés valódi tényezőit, amelyekkel tényleg felismerheti, hogy kiben bízhat.

AZ ÖN TÚLÉLÉSE múlik azon, hogy tudja, kiben bízhat. De hogyan ismerheti fel, kik az igazi barátai? Hogyan állapíthatja meg, hogy valaki a segítségére lesz-e egy közös vállalkozás sikerre vitelében?

Előre lehet jelezni valahogy a viselkedést?

Igen. Az emberi viselkedésnek vannak alapvető elemei. Ha ismeri ezeket, betekintést nyerhet embertársai viselkedésébe, és egyszerűen azáltal, hogy megfigyeli, hogyan cselekednek az emberek, mindent tudni fog róluk.

Az Ismerje fel, kiben bízhat tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • A bizalom fontosságát minden emberi kapcsolatban.
  • Az emberi értékelés Hubbard-féle táblázatát, amely eszköz ahhoz, hogy megismerje az emberek jellemét, és meg tudja jósolni, hogyan fognak cselekedni.
  • Hogyan becsüljön fel másokat pontosan, és hogyan gondoskodjon biztosabb jövőről a saját maga számára, és azok számára, akik fontosak Önnek.

Az ezen a tanfolyamon elsajátított tudással rendelkezni fog az eszközökkel ahhoz, hogy felismerje, kiben bízhat, és kire számíthat.

Régen túl könnyen barátkoztam, és ezért néha rossz társaságba keveredtem. Most, hogy értem az Emocionális tónusskálát és az Emberi értékelés Hubbard-féle táblázatát, kezemben a technológia ahhoz, hogy megfelelően el tudja dönteni kiben bízhatok.” – V. J.

Nagyon tetszett ez a tanfolyam. Ezeket az adatokat az életben is fel tudom használni, hogy tudjam, kivel érintkezzek, és kivel ne. Jobb megértésre tettem Szert a bizalom témájában is. Korábban túl nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy meg lehet-e bízni az emberekben. Most már tudom, hogy mire kell figyelnem, és csupán ennek alapján el tudom dönteni, hogy megbízhatóak-e. Nincs több aggódás és állandó ezen gondolkodás.” – R. L.

Az ember gyakran bajba kerülhet, csak azért, mert jóhiszemű – különösen akkor, ha nem tudja, kiben bízzon. Az ezen a tanfolyamon található információk elég egyszerűek ahhoz, hogy bárkik megértse őket. Egyszer s mindenkorra pozitív irányba befolyásolta a viselkedésem. Nem érzek többé megbánást vagy bűntudatot, ha elutasítom az olyan embereket, akik nem megfelelőek számomra. Most, hogy tudom, kitől mit várhatok, sok időt, energiát és lelki szenvedést spórolhatok meg.” – S. P.