TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

EGYENGESSE A FELNŐTTKORHOZ VEZETŐ ÚTJÁT

Íme a Szcientológia alapelvek, amelyek megmutatják Önnek, mit igényelnek a gyerekek a legjobban a szüleiktől. Ezek használatával felkészítheti gyermekét egy kiegyensúlyozott, eredményes életre.

A SZÜLŐK A TŐLÜK telhető legtöbbet nyújtják a gyerekeik felnevelése során, de a legtöbben úgy találják, hogy ez próba szerencse dolga.

Hogyan kellene nevelniük a szülőknek a gyerekeiket, hogy segítsenek nekik kifejleszteni a saját öndeterminizmusukat, a kezdeményezőkészségüket és a konstruktív döntésre való képességüket? Milliónyi véleményt hallunk arról, hogy hogyan kéne ezt tenni, de léteznek-e olyan józan alapelvek, amelyekben tényleg megbízhatunk?

Ennek a tanfolyamnak az anyagai tartalmazzák a választ a fenti kérdésekre.

Sikeres gyereknevelés tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • Mire van a legnagyobb szükségük a gyerekeknek a szüleiktől.
  • Hogyan tud segíteni a gyerekeknek megoldani a problémáit.
  • Miért lesznek dühösek a gyerekek, és hogyan tud segíteni nekik gyorsan kilábalni a zaklatottságokból.
  • Hogyan éljen együtt gyerekekkel, és hogyan segítsen nekik nagyszerű, sikeres emberi lényekké válni.
  • Mi az az egyszerű, hatékony akció, amellyel segíteni tud a gyerekeknek felépülni a testi sérüléseikből.

Ha megérti és használja az ezen a tanfolyamon található tudást és eszközöket, segíthet gyermekének, hogy a család öndeterminált, boldog és hozzájáruló tagjává – a társadalom szempontjából pedig értékes személlyé – váljon.

Sokkal jobb lett a kapcsolatom a fiammal. Miután elkezdtem ezt a tanfolyamot, szinte varázsütésre sokkal nyugodtabbá és hajlandóbbá vált. Mindig is arról álmodoztam, hogy anya leszek. Az álmom valóra vált, és az Önök segítségével nem rémálom lett! Köszönöm! Hogyan is lehet képes bármely szülő ezek nélkül az adatok nélkül élni az életét?!” – M. P.

A gyerekek iránti felelősségvállalásom, megértésem és szeretetem az egekbe szökött! Megértettem, hogy a jó kontroll milyen sok problémát megold, és azt is, hogy hogyan kell egy dühös gyerekkel bánni, hogyan kell egy gyereknek segíteni átgondolni dolgokat, amelyekről még nem tudja, hogyan működnek. Most már tudom, hogyan éljek boldogan a gyerekeimmel.” – L. Y.

Hihetetlenül sok olyan információ van itt, amely most azonnal nagyon sok szülő hasznára válna. Kitűnő tanfolyam! Olyan dolgok voltak benne, amelyek vadonatújak voltak a számomra, és amelyekről még sehol máshol nem olvastam. Nagyon nagy tudást és megértést adott nekem arról, hogy hogyan kell szülőnek lenni.” – M. N.