TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

TEGYE SZABADDÁ AZ UTAT A SIKER ELŐTT

Íme a Szcientológia áttörései, amelyek megmutatják, hogyan teremtheti meg a biztonságot, hogy megszabadíthassa magát az anyagi gondoktól.

VAN MEGOLDÁS ARRA, hogy mindazt ki tudja hozni az életből amit csak akar. Van mód arra, hogy megszabadítsa magát az ügyei kezelésének taposómalmától, és kezelje az áremelkedésekkel járó megpróbáltatásokat. Végül is az Ön boldogsága és szellemi céljai múlnak ezen. Amikor tudja, hogyan, akkor ellenálóvá tudja tenni magát a pénzügyi nehézségekkel szemben. Így még akkor is, ha pénzügyi krízissel néz szembe, gyorsan rendbe hozhatja azt.

Szcientológia eszközök a pénzügyi biztonság eléréséhez tanfolyam megadja Önnek a pénzügyi alapelveket, amelyek bármekkora szervezetre vagy bármely egyénre érvényesek. A biztonság megteremtésével az élet magasabb szintű céljainak szentelheti magát.

Ezen a tanfolyamon a következőket fogja megtanulni:

  • Hogyan tervezze a pénzügyeit úgy, hogy soha ne adósodjon el.
  • Hogyan éri ön el, hogy minden pénzkiadása befektetés legyen a jövőbe?
  • Milyen lépéseket tegyen ahhoz, hogy kiváló hitelképességet és fizetőképességet érjen el és tartson fenn.

Az ebben a tanfolyamban található alapvető igazságok, ha alkalmazza őket, folyamatos jólétet és pénzügyi növekedést eredményezhetnek az ön, a családja vagy az üzleti vállalkozása számára – legyen az kicsi vagy nagy.

Most már értem, hogy miért nem sikerültek dolgok a múltban, és tudom, hogy ennek a technológiának az alkalmazásával a vállalkozásom virágzásnak fog indulni. Ki tudom elemezni a cégem, és meg tudom nézni, hogy mi működik benne, és mi nem, és megnézhetem, hogyan kontrolláljam, hogy jobban menjen. Erősebbnek és magabiztosabbnak érzem magam, mivel most már van egy tervem. Ez a biztonság valódi meghatározása.” – V. J.

A pénzügy számomra mindig is rejtélyes és nehezen érthető terület volt, most viszont nagyon egyszerűnek látom, és könnyen tudom alkalmazni. Ez egy nagyon jó tanfolyam.” – R. S.

Ez előtt a tanfolyam előtt úgy gondoltam, hogy a pénzügyi biztonság csak azoké lehet, akik gazdag családba születtek, vagy pedig örököltek. A pénzügyi biztonság lehetséges, ha az ember rendelkezik a megfelelő eszközökkel, és következetesen használja is őket. Őszintén szólva egy új kezdet előtt állok.” – S. P.

Miután a feleségemmel együtt elvégeztem ezt a tanfolyamot, teljesen egy hullámhosszon vagyunk, és a kezünkben a technológia ahhoz, hogy most először józanságot vigyünk a pénzügyeinkbe!” – C. K.