TípusaTanfolyam
HelyszínÉletjobbító Központ Veszprém
Ár21500 Ft
VásárlásFoglalás

LEGYEN SIKERES ÉS BOLDOG!

A saját eszményeinkhez való hűség biztos út a sikerhez, a Szcientológia nyújtotta tudás nélkül azonban lehet, hogy nehéz sikeressé és boldoggá válni.

AZ, AKI BECSÜLETES és egyenes, többet ér el, és gyorsabban valósítja meg a céljait, mint az, aki becstelen és zárkózott. A saját eszményeinkhez való hűség biztos út a sikerhez, de hogyan marad az ember hű hozzájuk?

Ismerje meg annak okait, hogy az emberek miért veszítik el személyes integritásukat, és miért húzódnak vissza másoktól. Fedezze fel az eszközöket, amelyekkel jobbra fordíthatja az életét, és boldogabbá, eredményesebbé és sikeresebbé válhat.

Személyes értékek és integritás tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • Hogyan határozza meg saját személyes értékeit, és hogyan befolyásolják ezek az Ön életét.
  • A jó és a gonosz, a helyes és a helytelen pontos meghatározása – hogyan tudja felhasználni ezt a tudást arra, hogy boldogabb és sikeresebb életet éljen.
  • Hogyan állíthatja helyre saját személyes integritását, hogyan javíthatja az állapotokat az életében, és hogyan segíthet másoknak javítani a saját életükön.

Ahogyan azt L. Ron Hubbard megfogalmazta: „Ha az Ember ismerné az etika egyszerű techjét, akkor el tudná érni magának azt az önbecsülést, személyes megelégedettséget és sikert, amelyről azt hiszi, hogy csak álmodni képes, nem pedig elérni.”

Ezen a tanfolyamon alkalma lesz rá, hogy az álmait valóra váltsa – kézzelfoghatóan. A balszerencsés események mögötti okok kezelési módjának ismeretével képes lesz jobbra fordítani az életét, és végérvényesen megszüntetheti őket.

Teljesen megváltoztam. Soha nem tapasztaltam még ilyen gyorsan ennyire pozitív változást. Sokkal stabilabb, boldogabb és bizonyosabb lettem. Biztos vagyok magamban és a tetteimben – tudom, hogy képes vagyok jobb jövő teremteni, és hogy meg is fogom tenni.” – M. B.

Nagyon jó volt elvégezni ezt a tanfolyamot, mivel éreztette velem, hogy értékes vagyok. Jóban akartam lenni magammal, és ez most sikerül. Kivágtam az ablakon az önutálatom!” – H. F.

Ez a tanfolyam valóban arról szól, hogy hogyan keljünk életre. Nagy megkönnyebbülést érzek, és most már tudom, hogy lehetséges boldogabbá válni és ismét alkotni – az igazság, a becsületesség és a tisztesség szellemében.” – P. G.