fbpx
+36 20 213 0350
info@onelemzes.hu

Tanulj meg tanulni..

Gondolj csak bele, eddigi életed során mennyi mindent kellett megtanulni….

Tanulj meg tanulni.

Az iskolák feltételezik, hogy minden gyerek tud tanulni, mire iskolába kerül. A tanulás megtanulása nem része a képzésnek, sem az általános iskolában, sem a közép- vagy felsőoktatásban. Azt feltételezzük, hogy ha egy gyereket leültetünk egy könyv mellé és elég időt adunk számára vagy elég hangosan kiabálunk vele, megtanulja a benne rejlő tudásanyagot. Ez sajnos nincs így!

Életünk minősége tanulási képességünktől függ!

Ahhoz, hogy valaki eredményes és sikeres legyen az életben, képesnek kell lennie tanulni.

Azt a tanulási módszertant, amelyet mi nap mint nap sikerrel alkalmazunk tanfolyamokon, sőt, saját tanulásunk alkalmával, ez a könyv tartalmazza.

A tanulás alapvető készség és képesség. Minden gyereknek ismernie kell ennek alapjait.
Életünk minősége tanulási képességünktől függ!

Akár még tanulsz, akár már befejezted az iskolát, elengedhetetlen, hogy alkalmazni tudjad mindazt, amit megtanultál, hogy jó munkát találj jó fizetésért.

Volt már úgy, hogy egy oldal elolvasása után fogalmad sem volt arról, hogy az miről szólt? És még ha újra el is olvastad, akkor sem értetted meg igazán?

Volt már olyan érzésed, hogy túl sok az anyag, és soha nem fogod tudni megtanulni?

Ha igen, akkor te is beleütköztél a tanulás akadályainak egyikébe, amelyeket L. Ron Hubbard bemutat ebben a könyvben. A „Tanulás Alapvető Kézikönyve” képessé tesz arra, hogy:

  • Javítsd a koncentrációdat
  • Fejlesszed a tanulási képességed és hatékonyságod
  • Élvezetesebbé tegyed a tanulást
  • Használni tudjad, amit megtanultál

Ha nem tudod, hogyan kell tanulni, akkor hogyan tudsz élni?

Szerezd meg a szükséges képességeket ahhoz, hogy szélesre tárhasd az ajtót a tanuláshoz, a tudáshoz és az élethez.  

Nézd meg mit mondanak azok, akik már megismerték a könyvet:

„Nekem a tanulás sosem volt erősségem, mindig hadilábon álltunk egymással, és azt hittem velem van a probléma, mert hogy diszlexiás vagy diszgráfiás vagyok. Aztán most megtanultam a „Tanulás alapvető kézikönyvét” – és profi! Rájöttem, nem bennem volt a hiba, hanem itt csak annyi a hiba, hogy amíg suliba jártam, azt hittem, hogy tanulok, de inkább csak imitálták a tanítást, de nem tanítottak. Ebben a könyvben viszont olyan adatok vannak, amikkel az ember tényleg tanulni tud hatékonyan és hasznavehetően.”

„Hogyan tudok jobban tanulni? Rájöttem hogy az olvasási nehézségem azért van, mert nem értem az olvasott szó jelentését. De ezt már tudom alkalmazni!”

 „Ami óriási dolog, hogy a megoldást is a kezembe kaptam. Sajnálom, hogy ennek nem 30 évvel ezelőtt voltam a birtokában. A jövőt illetően – nagyon jó, hogy használhatom ezt a technológiát és nagyon erős a vágy hogy másoknak is tovább adjam.”

„Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer arról fogok tanulni, hogy hogyan tanuljak.  De a mai nap folyamán megértettem, hogy ez mennyire fontos.

Tudtad, hogy a híres színész, Tom Cruise is diszlexiás volt? Mára azonban teljes mértékben sikerült leküzdenie ezt a nehézséget

Az utolsó szamuráj producere és főszereplője, valamint a Mission Impossible filmek sztárja állítja, hogy nem jelentkeztek nála tanulási nehézségek, amióta L. Ron Hubbard forradalmi tanulási technológiáját ismeri és használja.

Mostanra képesített pilóta vagyok, bármilyen időjárás esetén tudok repülni, egyedül is. Még arra is van képesítésem, hogy utasokat szállítsak. És csak úgy szórakozásképpen magasan képzett műrepülő pilótának is kiképződtem. Filmproducer vagyok, saját filmes céggel, három céget vezetek és tulajdonolok, és mindemellett továbbra is játszom színészként is. Minden nap tanulok. Használom ezt a technológiát az életem minden egyes napján, a munkámban, a gyermekemmel, és az élet összes területén. Amit a tanulási technológia értem tett, az ösztönzött arra, hogy én is elkezdtem másokon segíteni.” Tom Cruise

A tanulás alapvető kézikönyve

Ez a könyv felnőttek és nagyobb gyermekek, fiatalok számára íródott, és tartalmazza azon tanulási akadályokat és kezelésüket, amelyekkel mindenki találkozik, amikor tanul valamit.

A tartalomból:
– Miért tanulunk?
– A tanulás akadályai
– A meg nem értett szavak kezelése
– Hogyan használjuk a szótárt?
– A demonstráció használata
– Tanuljunk meg megtanulni!

Rendeled meg most!

Kattints ide https://eletjobbitokonyvek.hu/konyv_a_tanulas_alapveto_kezikonyve