fbpx
+36 20 213 0350
info@onelemzes.hu

Dianetika

Miért tanuld meg a Dianetikát?

Az elme tudománya feltétlenül hasznos azoknak, akik emberi elmékkel foglalkoznak. Bár úgy tűnhet ez csak az elmegyógyászok eszköze, de ez koránt sem így van. Vegyünk egy cégvezetőt például. Egy jó fönök nem árt ha ért ahhoz, amivel a munkatársai foglalkoznak. Például nem baj ha tud számítógépet programozni vagy kenyeret sütni. De ha becsületesen nézünk rá a dologra, egy vezetőnek elsősorban az emberi elmék a munkájának tárgyai, amikkel igen jól kellene bánnia.

Mert mit gondolunk egy autószerelőről, aki semmit nem tud az autókról vagy egy pékről, aki semmit nem tud a lisztekről? És mit gondoljunk egy vezetőről, aki nem tud semmit az elméről?

Egy tanár, egy marketinges, rendező, egy szülő, egy bolti eladó? Minden nap emberi elmék százaival találkozik és mennyit tud a müködésükről?

Hogyan tanuld meg a Dianetikát?

Először is nézd meg ezt a rövid kis bevezető filmet. Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet és szeretnél róla többet megtudni, a lenti form kitöltésével további ingyenes tájékoztatókat kérhetsz a Dianetikáról. Majdnem minden pénteken a veszprémi Dianetika Központban szintén ingyenes bevezető előadásokat hallgathatsz meg a Dianetika és a Szcientológia témakörében.

play-sharp-fill